El virus també ha arribat als contes fantàstics

El gran llibre màgic, una aventura musical

El gran llibre màgic, una aventura musical
14/04/2021

Al públic menut els criden molt l’atenció els objectes grans i si a demés parlen es queden bocabadats. És el cas d’un enorme llibre que ocupa mig escenari, parla, obre la boca i mou els ulls. És tan sorprenent com la història que explica. Els nens i nenes ho reconeixen molt bé perquè forma part de la seva realitat actual. Una bruixa anomenada Virus no creu en els contes i ha contaminat un llibre la malaltia del qual es manifesta per esternuts freqüents. L’enigma l’han de resoldre dos xarlatans que van pels pobles venent elixirs per fer créixer els cabells.

David Àvila i Albert Gràcia són els directors d’aquesta divertida peça i que segons expliquen al programa de mà els va anar sorprenent a mida que avançaven en la creació. I és que el llibre s’obre i de dintre surt un altre escenari i, quan ja creus que no pot donar més de sí, apareix un altre escenari d’entremig dels fulls i, com les antigues casetes de nines, té dos pisos i una escala per la qual hi pugen i baixen els personatges. Una meravella de presentació.

El director Albert Gràcia és a la vegada el dramaturg i un dels intèrprets.  És co-fundador de la companyia de format familiar T-Gràcia i té una dilatada carrera com a intèrpret de musicals. Els altres actors i actrius són Cristina Murillo, Jordi Gràcia, Desirée Moreno i Enrique Perez, tots ells ben coneguts en el món dels musicals. Demostren el seu bagatge professional en la interpretació, seguretat, estil i entrega absoluta al públic.

Tot està ben teixit perquè la canalla no es pugui distreure ni un moment i pugui seguir la història fàcilment. Al llibre omnipresent l’acompanya la música, les cançons, els acudits que després repetiran a casa, algun truc de màgia inesperat i molta participació per part del públic. Van sortir entusiasmats explicant què havien vist. Ha estat un matí de diumenge reconfortant i et fa oblidar per una hora la situació que estem vivint des de fa massa mesos.

← Tornar a El gran llibre màgic, una aventura musical

Enllaç copiat!