Escacs màgics entretinguts

El ajedrez mágico de Carlomagno

18/10/2013

Amilkar, un dels grans de la màgia de casa nostre, ens presenta un espectacle de màgia acompanyat de la història dels escacs màgics de Carlemany que es van fer famosos amb el llibre El vuit de Katherine Neville.  Soc un fan de la màgia argumentada, aquella que buscar un fil conductor que vagi unint els diferents efectes màgics i això precisament és el que ens ofereix El ajedrez mágico de Carlomagno.

La història, té un bon guió i ha estat ben preparada per Amilkar, que va agafant soltesa a mida que avança l’actuació, especialment quan apareixen els gags i la improvisació que més el caracteritzen. Els efectes màgics escollits són clàssics, simples i efectistes, es va sentir més d’una exclamació de admiració i van arrancar els aplaudiments en vàries ocasions. Quan l’efecte està lligat a la història, aprofita molt be la càrrega dramàtica que aquesta li confereix, desafortunadament no sempre és així perdent la tensió en algun cas.

En definitiva un espectacle entretingut, ben treballat i sens dubte recomanable per passar una hora i mitja acompanyat de màgia, humor i escacs de la ma de un gran mestre de l’il·lusionisme català.

← Tornar a El ajedrez mágico de Carlomagno

Enllaç copiat!