Dues dones i un home.

Edimburg

Edimburg
20/07/2015

En aquesta ocasió deixem de banda el Festival Grec per anar a veure una proposta que es fa a Porta 4 i que ens ha semblat molt interessant. “Edimburg”, una obra escrita i dirigida per l’actor mallorquí Toni Lluis Reyes.

Una ciutat, Edimburg. Un pis petit. Una parella: L’Elsa (Gemma Badia) i en Joan (Francesc Vila). La visita inesperada d’una dona, la Marina (Maria Asensio). Qui són aquests personatges?, quina relació hi ha entre ells?

Secrets, mentides, enganys i desconfiances. Situacions passades per resoldre, preguntes i decisions difícils de prendre.

Es tracta d’una tragicomèdia amb grans dosis d’intriga i suspens, molt ben estructurada,  equilibrada i divertida, amb un rere fons que ens fa pensar i preguntar-nos, sobre qui té dret a decidir davant d’un fet que en realitat afecta als dos membres de la parella.

Si voleu saber el que de tot plegat i  treure les vostres pròpies conclusions, no us ho penseu i  aneu a veure “Edimburg”, un muntatge d’allò més recomanable per diverses raons: el text és realment interessant, està molt ben estructurat, la direcció és excel·lent, les interpretacions han estat  del tot creïbles i us mantindrà intrigats fins al final.

Molt bona feina de tot l’equip. Felicitats !!!

VALORACIÓ: *** 1/2

← Tornar a Edimburg

Enllaç copiat!