Teatre amb titelles per adults…. TEATRE amb majúscules

Don Joan. Memòria amarga de mi

Don Joan. Memòria amarga de mi
13/01/2016

Us asseguro que no es tracta de les típiques titelles pensades per infants; es tracta de TEATRE amb majúscules, teatre per adults, teatre de text, que utilitza les titelles per interactuar i com un recurs mes; en Miquel Gallardo els tracta com si fossin persones humanes que estan actuant amb ell a escena.

Un espectacle de petit format però molt pensat i elaborat que arriba al públic amb una intensitat brutal. És la Creativitat sense límits…. un muntatge ple de poesia escènica i màgia, que utilitza també els recursos de les noves tecnologies amb projeccions de personatges que parlen amb els personatges que estan a escena. Miquel Gallardo, porta més de 25 anys manipulant titelles i amb aquesta experiència aconsegueix que sembli que les seves titelles tinguin vida pròpia, fins i tot crec que el públic acaba enamorant-se d’aquest Don Juan decrepit i rondinaire.

Si us bé de gust llegir la nostra crònica sencera ho podeu fer en aquest enllaç… http://wp.me/p19AHZ-fTo del nostre Blog “Voltar i Voltar”

← Tornar a Don Joan. Memòria amarga de mi

Enllaç copiat!