True Detective(s) Martínez

Detectives Martínez

Detectives Martínez
21/05/2014

Després de Posavasos, que narrava l’ascens i els descens d’aquest duet musicòmic dins el món de la música, els germans Martínez es reinventen en detectius i, la veritat, no deceben gens. A Detectives Martínez hi conviuen perfectament dos gèneres tan antagònics com ho són el thriller i la comèdia musical. Aquesta barreja tan original t’atrapa des del primer instant.

Amb aquest nou show, es superen: és divertit, farcit de gags, molt dinàmic i amb un gran suport audiovisual. Un musical d’assassins en sèrie, prostitutes i aura vintage, narrat per la típica veu omnipresent del món de la novel·la negra magníficament interpretada pel còmic Berto Romero, amb cameos de luxe com ho són el YouTuber Loulogio, l’Enzo Vizcaíno, o l’inclassificable Toni Nievas. Tot l’espectacle arrodonit per la música en directe imprescindible del gran pianista Joan Berenguer. Sens dubte, un encert que ja van posar a prova a La increíble historia de Los Martínez.

Un show hilarant amb música en directe i situacions absurdes que conformen un espectacle imprescindible. Els Flight of the Conchords de l’Hospitalet, ara convertits en els True Detective de l’Hospitalet, no et decebran. Si voleu riure com si no existís l’endemà, no dubteu, aquest és el vostre espectacle.

← Tornar a Detectives Martínez

Enllaç copiat!