[Des]encuentros, en-cuentros i re-encuentros

Desencuentros

A partir de 13,00€
Comprar Entrades
Desencuentros → Teatreneu
19/09/2020

Després d’uns mesos molt complicats per tothom en general i per la cultura en particular, ha estat un regal poder iniciar la temporada de teatre amb [Des]encuentros, una obra  dirigida per Alejandra Jiménez-Gascón  a qui sempre recordarem per “Blanca desvelada”, obra que  vam repetir varies vegades i ho continuarem fent quan tinguem ocasió.

Tot i ser una obra totalment diferent, [Des]encuentros porta el seu segell amb els seus canvis temporals, els seus matisos, la seva especial sensibilitat al portar un text a escena.

[Des]encuentros  és una obra fresca, divertida i a la vegada trista i reflexiva.

Són des-encontres  però també encontres i re-encontres. Són parelles que es troben, retroben, busquen o separen. Ens presenten situacions cada una de les quals podria ser una obra sencera però la deixen oberta o la tanquen amb finals inesperats. Els canvis d’escena se succeeixen amb molta agilitat  amb petites modificacions en el vestuari i un temps perfectament mil·limetrat. La música acompanyant és  absolutament necessària durant els canvis i és molt adequada.

Les parelles són Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez i representen 8 personatges cada un. Entre ells s’estableix una relació, un vincle que fa molt creïble cada una de les situacions. Especialment sorprenent és l’habilitat que tenen ambdós per imitar accents i registres diversos que donen personalitat al personatge i afavoreix la seva identificació.

Escenes absolutament hilarants s’alternen amb d’altres surrealistes, dramàtiques, tristes o emotives. Una varietat de sentiments i d’afrontar situacions  que ens han transportat a mons molt diversos.

Molt recomanable

← Tornar a Desencuentros