La dificultat d’estimar i ser estimat

Desencuentros

A partir de 13,00€
Comprar Entrades
Desencuentros → Teatreneu
16/02/2020

Una obra d’Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez amb la direcció d’Alejandra Jiménez-Cascón.

Una proposta amb dos anys de vida, que va començar a partir de la improvisació, i en la que es van escriure més d’una vintena d’històries, que serien reescrites o descartades fins a determinar la selecció que ara forma l’obra.

Anabel Riquelme, a la que vam conèixer en el festival Píndoles d’enguany (la proposta “Vete a aprender Àfrica“), i Jesús Luis Jimènez, en són els autors i protagonistes de totes aquestes històries agrupades amb el títol de (DES)ENCUENTROS. A partir de tres històries que conformen l’argument global, s’inclouen petites històries que donen consistència i homogeneïtat al conjunt.

A la direcció d’Alejandra Jiménez Cascón se sumen les col·laboracions de Franco Maestrini i Montse Bonet en el treball corporal.

Anabel Riquelme i Jesús Luis Jimènez, interpreten 8 personatges en escenes d’edats i generacions diferents i en alguns casos fent salts en el temps, històries de parelles on afloren temes com la timidesa, la por a enamorar-se, la gelosia, el feminisme exacerbat, les trobades derivades de les aplicacions de contactes, la incomunicació, el masclisme,  ….

Una acurada posada en escena on els actors estan recolzats per la il·luminació i la música que ajuden a les transicions entre escenes i al canvi de vestuari. La magnífica gestualitat i  canvi de registre dels dos actors són fonamentals per poder “veure” a escena totes i cada una de les parelles representades. Parelles que es fan o es desfan, evolucions temporals d’algunes de les parelles o breus apunts d’altres.

Una proposta que s’allunya força de la programació que ens té acostumada aquesta sala, però que ens ha atrapat des del minut zero, ja que amb humor i amb força realisme ens ha fet reviure moltes situacions que hem viscut al llarg de la nostra vida o que hem sentit properes. En resum: una proposta molt fresca i divertida, dotada d’una gran naturalitat i versemblança.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Desencuentros