Una aproximació divertida a la música clàssica

Desconcerto

Desconcerto
21/09/2017

El nou espectacle de Jordi Purtí i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

La temporada 2014-2015 van aconseguir un gran èxit amb “Concerto a tempo d’umore” i és amb el bagatge d’aquella experiència que fan un pas més enllà per apropar i endinsar al gran públic en la música clàssica. Una combinació de música clàssica, teatre de gest, ritme, expressivitat, dinamisme i molt d’humor.

Un escenari buit, cap element que ajudi o recolzi als dotze músics i el director. Els músics esperen l’arribada del director d’orquestra i van interpretant un clàssic de Mozart amb característiques musicals de diferents països i continents.

Dotze músics que no paren de bellugar-se a l’escenari amb el seu violi, violoncel, viola o contrabaix. Juguen, salten i ballen mentre interpreten reconegudes peces del repertori clàssic.

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà va ser creada ara farà 28 anys, i és l’única orquestra de corda estable de Catalunya. Sota la direcció de Carles Coll, ha actuat als cinc continents i ha dut a terme més de 3.300 actuacions.

Hem de reconèixer que en assistir a aquest DESCONCERTO, descobrim que aquets músics apropen i molt, la música clàssica a un públic que no assisteix normalment a aquest tipus de concerts …. i tot això sense baixar la qualitat en la interpretació dels seus instruments.

DESCONCERTO” és un gran encert que permet passar una bona estona; una proposta per a tots els públics, de grans temes de la música clàssica, des-sacralitzada amb moviment acció, gest i humor.

Per veure l’apunt original sencer, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Desconcerto

Enllaç copiat!