Dagoll Dagom l’ha tornat a encertar

Dagoll Dagom: Scaramouche

Dagoll Dagom: Scaramouche
14/10/2016

No les tenia totes, amb aquesta nova proposta de Teatre Musical de Dagoll Dagom, ja que havíem llegit algunes opinions força desfavorables.

Per sort l’Imma, per tal de celebrar el dia de Sant Miquel, entre altres obsequis, em va regalar les entrades per poder anar a veure’l i dimecres passat 12 d’octubre vàrem aprofitar la festa de “obligado cumplimiento”, per apropar-nos al Teatre Victòria.

Ens ha agradat per sobre de tot una posada en escena realment extraordinària, amb grans mitjans tècnics, una escenografia espectacular i un molt vistós vestuari, al que l’ajuda i molt la sèrie de perruques de vius colors. Malgrat que es podria haver acabat en això i quedar-se exclusivament en una posada en escena espectacular, considerem que l’argument que ha desenvolupat en Joan Lluís Bozzo està molt ben construït i aconsegueix ser entretingut pel tipus de públic familiar al que està dirigit; un argument que gira bàsicament sobre els dos germans bessons que protagonitza l’esplèndid Toni Viñals.

Joan Lluís Bozzo, ha comptat amb l’ajuda de David Pintó i Joan Vives en les lletres de les cançons. La música i orquestració són obra d’Albert Guinovart i en Joan Vives també s’ocupa de la direcció musical. La música de l’orquestra de Lleida ha estat prèviament gravada, malgrat que en directe s’acoblen a ella 10 músics en directe.

He de reconèixer que potser la mùsica d’Albert Guinovart, es el que menys m’ha sorpres de tot, perque encara que es agradable al oide i algunes composicions són realment magnífiques, ens tornen a sonar massa a algunes composicions de “Mar i Cel”.

En resum, una gran comèdia musical d’aventures, amor i revolució, inspirat en la novel·la de Sabatini i en l’imaginari del cinema de capa i espada, que vol ser una mena d’homenatge a aquest gènere. Crec que estem davant d’un dels grans èxits de la temporada.

Si desitgeu llegir la crònica original. només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Dagoll Dagom: Scaramouche

Enllaç copiat!