L’èxit de la temporada? Possiblement

Dagoll Dagom: L'alegria que passa

Dagoll Dagom: L’alegria que passa
08/03/2023 - Teatre Poliorama

S’ha estrenat i no hi ha excuses per no anar-hi.Dagoll Dagom l’ha encertat de ple en aquesta nova proposta que representa el seu acomiadament.

Dagoll Dagom presenta el seu nou i darrer musical de creació, L’alegria que passa, un espectacle basat en l’obra de Santiago Rusiñol. L’equip artístic compta amb Marc Rosich (text i direcció), Andreu Gallén (música i direcció musical) i Ariadna Peya (direcció coreogràfica). Àngels Gonyalons torna a col·laborar amb Dagoll Dagom després de ser la Blanca del primer Mar i cel, el 1988.

Han presentat una adaptació d’un clàssic en un meravellós musical i unes impactants coreografies d’Ariadna Peya. Tot molt ben amanit amb grans actors que t’enganxa des del primer minut. A més una Àngels Gonyalons que sembla ha ressorgit com au fènix amb aquest muntatge.

És un musical que m’ha captivat des del primer moment. No baixa el ritme en cap moment, no hi tens descans en cap moment. La trama o totes les peces musicals sembla que estan perfectament sincronitzades. Amb diferents estils en musicals.

Un espectacle que agradarà tant a grans i a joves. Una trama sobre el poder i el poble, l’alcalde i treballadors.

Tots recordem a Dagoll Dagom amb el seu Mar i cel, però per una nova generació, segurament es recordarà per aquest nou musical. Per la porta gran, i ben gran, es despedeixen.

Poder llegir la resta de la meva opinió al següent enllaç.

← Tornar a Dagoll Dagom: L'alegria que passa

Enllaç copiat!