Música clàssica a l’abast de tots.

Concerto a tempo d'umore

Concerto a tempo d’umore
15/01/2015

Concerto a tempo d’umore  és un espectacle còmic dirigit per Jordi Purtí  que pretén acostar l’espectador a la música clàssica  a través de la imaginació i l’humor, encreuant el teatre humorístic amb la música clàssica. Aquesta simbiosis de música i humor és una forma  d’apropar a una gran diversitat de públic, un gènere moltes vegades desconegut per una gran majoria. Fins hi tot la mateixa companyia defineix aquest concert com “una de les més ocurrents aproximacions a la música clàssica pensades per el gran públic”.

De nou, en Jordi Purtí ens torna a sorprendre amb aquest espectacle. Si l’anterior vegada amb Operetta ho va fer de la mà del Cor de Teatre, aquesta vegada fa  pujar a l’escenari  La Orquestra de Cámara de l’Empordà.  El Concerto a tempo d’umore aconsegueix fer-nos gaudir de fragments de composicions clàssiques i de  les melodies mes famoses de bandes sonores de pel·lícules conegudes per la majoria del públic, afegint-li  gags  realment anginosos i  divertits. Fins hi tot els espectadors hem pogut participar d’alguns gags d’aquest magnífic espectacle.

La Orquestra de Cámara de l’Empordà porta més de  25 anys actuant por tot el mon, considerant-se una de las poques orquestres de corda professional del nostre  país. Durant la representació vam poder veure els tretze components de la orquestra transformant-se en actors, ballarins i còmics;  interpretant i tocant a l’hora tan de peu com asseguts, movent-se d’aquí cap allà,…Un caos  estudiat al mil·límetre, on  la música, passi el que passi dalt de l’escenari , segueix  sonant a la perfecció. Carles Coll, director de la orquestra, explica que els músics d’aquesta agrupació clàssica, han hagut d’adaptar-se al guió escrit per Jordi Purtí per obtenir el resultat que ahir vam poder experimentar, un espectacle que no deixa indiferent a ningú. Un espectacle molt recomanable pensat per que hi pugui anar gent de totes les edats. Nosaltres vam gaudir molt, us ho perdreu?

← Tornar a Concerto a tempo d'umore

Enllaç copiat!