Colgando de un hilo

14/11/2017

Titelles amb ànima

La Sala Fènix presenta la seva 5ª temporada d’ÀNIMA, Cicle de Titelles per a Adults amb quatre propostes. COLGANDO DE UN HILO ha estat la segona de les propostes, presentada en aquest cas, per la Cia. Di Filippo Marionette.

Aquest és el primer espectacle d’aquesta companyia i va ser estrenat en 2012 a Barcelona al Teatre Teresa Pamies, ha voltat per tot el món i ha guanyat alguns premis.

La companyia Di Filippo Marionette està formada per Remo Di Filippo (Italia) i Rhoda López (Australia).

Ens han presentat molts personatges diferents: a Niccoló, el violinista, Pina la ballarina,  Zufolo el pallaso, Molly la dona que escombra,  Fred el ballarí, Costante el ciclista,  Johnny el rockero, un parell de “nois” que ens han entusiasmat amb els seus balls de carrer i a Gino, d’una gran tendresa.

Un espectacle sense paraules, on es reuneixen molts personatges diferents que expliquen la seva pròpia història, amb els seus moviments. Aquest espectacle és una exploració sobre la respiració i els detalls dels moviments de les marionetes, i com els titellaires poden interactuar amb ells. De vegades profunda, és juganera, encantadora, màgica, poètica i adequada per al nen dins de tots nosaltres.

Un espectacle que ens ha agradat molt, que ens ha transmès tranquil·litat i ganes de somniar.

Per llegir l’apunt original sencer, només cal clicar en aquest ENLLAÇ


Tot el que necessites per anar al teatre

Colgando de un hilo

Colgando de un hilo

Colgando de un hilo és el primer espectacle de la companyia Di Filippo Marionette.

Va ser presentat per primera vegada en 2012 en el Teatro Teresa Pamies de Barcelona i, des de llavors, no han parat…. Gràcies a aquest espectacle, la companyia ha pogut viatjar i actuar en circuits professionals de teatre a Itàlia, Espanya, Bèlgica, Suïssa, Àustria, França, Holanda, Alemanya, Argentina, Estats Units, Perú, Grècia i Austràlia, arribant a 400 actuacions!

Un espectacle sense paraules, es reuneixen molts personatges diferents que expliquen la seva pròpia història, amb els seus moviments. Aquest espectacle és una exploració sobre la respiració i els detalls dels moviments de les marionetes, i com els titellaires poden interactuar amb ells. De vegades profunda, és juganera, encantadora, màgica, poètica i adequada per al nen dins de tots nosaltres.

Aquest espectacle va guanyar el Primer Premio del Jurado i el Cuarto Premio en la Categoría“Joven” en el Festival Kleinkunstfestival de Usedom al juny 2017.

Video

Fotos

Colgando de un hiloColgando de un hiloColgando de un hilo

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    JOSEP OLIVA SASÉ

    Ahir dins el cicle Ànima de la Sala Fènix, vaig estar gaudint d’aquest espectacle de titelles de fil a càrrec de la Companyia Di Filippo Marionette formada per una parella que donen vida a una sèrie de personatges que manipulen amb una total perfecció. Alguna vegades individualment i en altres ocasions els dos titellaires amb una perfecta coordinació, van donant vida a un músic, un biciclista, una ballarina, un cantant i molts més que et transporten a un món màgic i poètic. Una hora que es va fer molt curta. Ahir però era el ùltim dia. Espero que tornin.

    13/11/2017