Tot el que necessites per anar al teatre

Colgando de un hilo

Colgando de un hilo

Colgando de un hilo és el primer espectacle de la companyia Di Filippo Marionette.

Va ser presentat per primera vegada en 2012 en el Teatro Teresa Pamies de Barcelona i, des de llavors, no han parat…. Gràcies a aquest espectacle, la companyia ha pogut viatjar i actuar en circuits professionals de teatre a Itàlia, Espanya, Bèlgica, Suïssa, Àustria, França, Holanda, Alemanya, Argentina, Estats Units, Perú, Grècia i Austràlia, arribant a 400 actuacions!

Un espectacle sense paraules, es reuneixen molts personatges diferents que expliquen la seva pròpia història, amb els seus moviments. Aquest espectacle és una exploració sobre la respiració i els detalls dels moviments de les marionetes, i com els titellaires poden interactuar amb ells. De vegades profunda, és juganera, encantadora, màgica, poètica i adequada per al nen dins de tots nosaltres.

Aquest espectacle va guanyar el Primer Premio del Jurado i el Cuarto Premio en la Categoría“Joven” en el Festival Kleinkunstfestival de Usedom al juny 2017.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Ahir dins el cicle Ànima de la Sala Fènix, vaig estar gaudint d’aquest espectacle de titelles de fil a càrrec de la Companyia Di Filippo Marionette formada per una parella que donen vida a una sèrie de personatges que manipulen amb una total perfecció. Alguna vegades individualment i en altres ocasions els dos titellaires amb una perfecta coordinació, van donant vida a un músic, un biciclista, una ballarina, un cantant i molts més que et transporten a un món màgic i poètic. Una hora que es va fer molt curta. Ahir però era el ùltim dia. Espero que tornin.

    13/11/2017