Pels amants del Vinagre

Clara Segura i Bruno Oro: Cobertura

Clara Segura i Bruno Oro: Cobertura
16/02/2020

El muntatge de Cobertura proposa un viatge a la nostàlgia de tots aquells fans de la coneguda Vinagre, sèrie de comèdia molt exitosa a TV3 fa uns anys, protagonitzada també per aquest talentós y entremaliat duo. Clara Segura i Bruno Oro pugen junts a l’escenari per, novament, presentar un espectacle multiforme on hi ha multitud de personatges i gags còmics al més pur estil Vinagre.

Amb una idea original de Bruno Oro i una direcció de la pròpia Clara Segura, es tracta d’un muntatge basat en un text fet a la mida d’ambdós actors. Fet per i per a ells, amb l’ajuda d’Alejo Levis a la dramatúrgia i l’escenografia, l’espectacle ficcionalitza una distòpica gala dels Oscar’s on es premia a un director de cinema: pretext per recordar tota una vida i proposar una successió d’escenes on apareix multitud de personatges diferents (presentadors, tècnics de so, actors, amics…). Un context ideal per ambdós actors i el seu gran talent per canviar de personatge, gestualitat i psicologia: una vertadera mostra de talent, ofici i complicitat.

Tot i així, aquest format fraccionari provoca un creixement exponencial de personatges, escenes i temps. Tot i tractar-se de gags molt divertits i de molt ingeni, al haver-hi una quantitat tan notòria d’escenes diverses, totes representades per aquest duo, l’espectador acaba una mica marejat entre tant moviment.

Cobertura és una peça teatral divertida, ingeniosa i molt graciosa. Bruno Oro i Clara Segura demostren la perfecta sinèrgia que tenen a l’escenari, la seva complicitat i el seu gran talent per aconseguir que el públic rigui sense parar. Es tracta d’una comèdia resolutiva i ben plantejada, tot i que amb un tipus de gags i humor que recorden molt —fins i tot fan homenatge— a allò que for Vinagre. L’espectador ha de tenir en compte l’humor al que s’enfronta, doncs ja es tracta fins i tot d’una marca registrada d’ambdós actors. Més enllà d’això, i tot i que es podria retallar algun gag, es tracta d’una comèdia molt valuosa i ben executada. Pels amants de Vinagre serà una delícia: pels que no gaudeixen amb aquest tipus d’humor, una comèdia avinagrada.

← Tornar a Clara Segura i Bruno Oro: Cobertura

Enllaç copiat!