Cinc personatges ens parlen de l’amor

Y-X (o la fidelitat dels cignes negres)

Y-X (o la fidelitat dels cignes negres)
24/07/2016

A la Sala Atrium la companyia el Martell presenta aquesta nova proposta sobre l’amor romàntic, malgrat que també ens parla de desig i de sexe; escrita i dirigida per la Laia Alsina.

Aquesta obra ha estat la guanyadora del segon premi del Cicle de creació escènica DespertaLab que organitzen la Nau Ivanow i la Sala Atrium amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral més activa i emergent.

Cinc actors a escena ens xixiuiejen una tendra i famosa balada…. i ja d’entrada ens fan riure amb una escena força friqui; són cinc actors sense nom, numerats de l’1 al 5 que ens van dient com evolucionen les escenes i demanen la llum que els hi cal cada vegada; d’aquesta manera ens adonem de la importància que la il·luminació aporta al teatre, malgrat que sovint no ens adonem i parlem solament de la bondat o no de les interpretacions.

Teatre dins del teatre, teatre físic, text, cant, ball. L’obra ens parla de la concepció de l’amor romàntic que ens encotilla en uns comportaments esperats i ens fa ser com els actors que segueixen un guió.

Els cinc actors treballen amb una gran naturalitat barrejant text i gest i trencant constantment la quarta paret, ens sentim involucrats des del minut 1 i ens deixem impregnar de la força i les ganes que transmeten.Valorem moltíssim les interpretacions de tots cinc, sense cap excepció… i les hem gaudit de ben a prop, des de la primera fila…. pel de gallina !!!

Si voleu veure la crònica sencera nomès heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Y-X (o la fidelitat dels cignes negres)

Enllaç copiat!