Imprescindible!!!

Cia. Pelmànec: L'avar

Cia. Pelmànec: L’avar
09/01/2015

Nosaltres al Miquel Gallardo el vàrem descobrir l’any passat a La Vilella Teatre, amb el seu espectacle Diagnòstic Hamlet i vam quedar tan fascinats que fins i tot el vam tornar a veure. Quan vaig saber que L’avar es faria al Teatre de l’Aurora de seguida vàrem comprar les entrades, tot i que aquest gener estaran un altre cop a la Vilella i que de segur repetirem.

Quasi quinze anys després de la seva estrena, l’espectacle torna a presentar-se a Catalunya de la mà de la Companyia Pelmànec en col•laboració de la Cia. Tàbola Rassa. Es tracta d’un espectacle realment increïble, fascinant, poètic i màgic. Original i captivador.
Com es pot aconseguir amb unes aixetes i unes quantes teles muntar un espectacle i veure als personatges de l’Avar? Aquí està el gran mèrit d’aquests dos actors titellaires en Miquel Gallardo i en Miquel Nevado. Avui les aixetes han pres vida, avui dalt de l’escenari hem pogut veure a l’avar d’Harpagon, la delicada Elisa, l’ancià Anselm, el jove Cleante i l’innocent jove enamorat Valeri. I com que es tracta d’aixetes, en aquesta adaptació els personatges ja no desitgen els diners, sinó l’aigua, però l’avarícia segueix sent el tema principal de l’obra.

Una comèdia del tot imprescindible!!! Jo no m’ho pensaria i la reservaria el més aviat possible. És un espectacle que hi pot anar tota la família.

← Tornar a Cia. Pelmànec: L'avar

Enllaç copiat!