Dinàmica, còmica i divertida

Cia Dei Furbi: La Flauta Màgica

Cia Dei Furbi: La Flauta Màgica
19/02/2018

Per mi un espectacle esdevé imprescindible, quan s’acaba la funció i en el mateix instant tornaria a entrar per veure-la de nou. Això és precisament el que em va passar dimecres passat després de veure “La flauta màgica”. La veritat es que feia molt de temps que li anava al darrera, però per una raó o altre, no havia estat possible d’anar-la a veure.

Per sort, coincidint amb els 15 aniversari del naixement de la companyia Dei Furbi, La Seca Espai Brossa ha tornat a programar un dels espectacles més premiats de la companyia : “La Flauta màgica”, una adaptació lliure de Gemma Beltran de l’òpera “La flauta màgica” de Mozart, sota el subtítol “Variacions Dei Furbi”, en el que ha utilitzat alguns fragments de l’obra original.

“La Flauta màgica” dels Dei Furbi, és una versió teatral amb un gran ventall de recursos escènics: cant i música “a cappella”, màscares, dansa, interpretació gestual, interpretació textual,…

Destacable per la seva originalitat, per una posada en escena enèrgica, dinàmica , còmica i divertida, i uns actors amb molt de talent, amb unes veus increïbles i un gran sentit de l’humor.

Un muntatge recomanable per a tots els públics.

Feu-me cas i no deixeu escapar aquesta petita joia . La reina de la Nit, Papageno, Sarastro, els enamorats Pamina i Tamino i demés personatges us esperen a La Seca.

← Tornar a Cia Dei Furbi: La Flauta Màgica

Enllaç copiat!