Entranyable, com sempre

CATACRIC.40

CATACRIC.40
25/11/2021

La Companyia de Tortell Poltrona, el Circ Cric, celebren enguany el seu 40è aniversari i ho fan, com sempre, amb l’alegria lligada a la seva feina i la seva professionalitat. Catacric 40 és un regal doble, amb passejada pel Montseny i espectacle, i ho anuncien com ”Circ i Natura, una màgica aventura”.

Durant aquests anys hi hem anat moltes vegades, amb els fills, amb família, amb amics, amb amics dels fills i continuem fent el ritual anual amb els nets, membres nous i amics dels nets. No ens cansem de veure la puça petita saltant d’una banda a l’altra de les grades o el “ja està, ja està” del número del micròfon entortolligat amb les mànigues de l’americana i el “no està, no està”. La gent menuda és capaç d’entendre-ho tot, hi entren, riuen i s’hi entreguen.

Poltrona ha fet escola, ha creat un circ amb humor fi, intel·ligent, elegant i sensible. Cada vegada hi ha més carpes a Sant Esteve de Palautordera perquè fan residències, escola, obren les portes a nous intèrprets i participen a “Pallassos sense fronteres” amb la que han dut els seus espectacles a molts camps de refugiats. Enguany poden sentir l’orgull d’haver portat el somriure a petits i grans a llocs en conflicte de tot el món.

Tortell Poltrona, Titat (Montserrat Trias), Bobas (Boris Ribas), Pep Pascual, Luara Mateu i Brunette Bros són els pallassos que apareixen, marxen i van tocant diferents instruments. El ritme és ràpid però no trepidant de manera que et deixen gaudir de les bromes i de la música que és molt variada i va des del Bolero de Ravel amb harmòniques de tots els tons fins a una versió d’un nocturn de Chopin o una peça de jazz estàndard “Lullaby of Birdland” o”Tea for two”. Tots els temes els toquen o canten el temps just perquè els adults ho reconeguem i en gaudim i els nens escoltin música coneguda interpretada magistralment per músics d’una gran qualitat.

Els números d’acrobàcies són impecables amb aquell puntet de risc que té el circ. Hem trobat a faltar en aquesta ocasió a Toni Gutierrez amb les seves teles i l’elegància de moviments amb les cordes però el que no l’ha vist abans es queda meravellat amb els números aeris, les piruetes, tombarelles i les acrobàcies de Asvin López, Marina Benites, Fernando Melki i Fifi Rossenblat.

El matí ha estat complet i ple de màgia i la gent surt cantant el número final del Tortell. Per molts anys a tota la Companyia!

 

← Tornar a CATACRIC.40

Enllaç copiat!