Riure fins a morir

Bruno Oro: Immortal

Bruno Oro: Immortal
20/09/2018

Partint del tema de la immortalitat humana, aquest enginyós text còmic pren idees i arquetips sobre la vida i la mort per tractar-los des de l’absurd i generar una sèrie d’escenes i personatges hilarantment còmics.

Bruno Oro és l’encarregat de donar vida a aquest text d’Alejo Levis i Marc Angelet, mantenint un ritme ascendent però just durant tota l’hora que dura la funció.

Transita d’un personatge a un altre amb gran mestria. Personatges que ens remeten directament al nostre imaginari col·lectiu, com ara la mort, la parella enamorada en la televisió, l’adolescent que no es marxa de casa dels seus pares o el creatiu publicitari al Vaticà, són tractats enginyosament en el context de la immortalitat humana, generant una sèrie de situacions tan ocurrents com a absurdes.

El disseny d’espais, llums i vídeo també ajuda a representar de forma minimalista i efectiva aquesta absurda distopia.

Per molt que plantegi una lleugera reflexió sobre la immortalitat, Segur que vols viure per sempre?, i això li doni els moments de pausa necessaris, no es perd en existencialismes i es centra sempre en el seu principal objectiu, treure-li tot el suc al costat més absurd de l’eternitat humana.

Quin gust poder veure una comèdia original, enginyosa i sense més pretensions que aquesta, la de riure fins a morir.

← Tornar a Bruno Oro: Immortal

Enllaç copiat!