Sorprenents versions excepcionalment cantades

Broadway a Cappella

Broadway a Cappella
19/12/2018

És una producció de “El musical més petit” amb la direcció artística de Daniel Anglès.

Gerard  Ibáñez, director musical de Broadway a Capella crea aquest nou projecte amb la coreografia de Zuhaitz  San  Buenaventura i els cantants/ballarins  expressament escollits per aquesta creació. A Ibáñez li devem també els espectaculars arranjaments vocals.

L’espectacle comença amb la introducció del beatboxer que fa participar al públic amb els seus sons, ritmes i melodies. Ja és un bon començament pel que ens espera. Segueix una sorprenent versió del mític duet de Grease  “You’re the one that I want” acompanyat d’una parella de ballarins, i dic sorprenent perquè Ibañez l’ha convertit en una balada deliciosa. Després es van presentant temes en forma aïllada o com a Medley dels musicals més clàssics: “Els miserables”, West Side Story, Jesuchrist Superstar, Phantom of the Opera, The Sound of Music, Hair o Wicked, però també dels més moderns com Dear Evan Hansen, musical contemporani que s’està representant a Broadway (6 premis Tony) i que finalitza l’espectacle en forma de Medley. El disseny de llums i el so són immillorables.

Al final, els 13 cantants es barregen amb el públic en un emotiu comiat.

Els entusiastes dels musicals trobaran en aquestes curioses i sorprenents versions el resum de les millors obres musicals. Tots ells gaudiran d’un espectacle ben fet, ben representat, ben coreografiat i, sobretot,  excepcionalment  cantat.

És un bon regal de Nadal

← Tornar a Broadway a Cappella

Enllaç copiat!