Molta tonteria, però de la bona.

Berto Romero: Mucha Tontería

Berto Romero: Mucha Tontería
24/12/2017

Berto torna als escenaris amb “molta tontería”, amb coneixement de tota una vida dedicada a una carrera humorística basada en les “tonteries”. Torna com el mateix de sempre, i com quelcom molt diferent, a la vegada.

Es tracta d’un show molt més íntim, amb moltes mirades al passat, a tot allò que l’ha portat fins aquí, a allò que li ha canviat la vida. Berto és ara un home molt més madur, amb un llarg recorregut sobre els escenaris. Torna amb molta tonteria, però a la vegada amb un discurs molt més seriós i conscient respecte allò que la vida li ha portat.

Però que ningú s’alarmi, Berto torna igual o més de graciós que mai. Es tracta d’un show en el qual el públic es riu, juntament amb ell, de tots els canvis que hi han hagut a la seva vida: des de els canvis que tenir tres fills ha suposat a l’hora d’utilitzar el lavabo a les set del matí, fins els problemes que suposa haver d’iniciar-se en l’esport “abans que sigui massa tard”.

Amb uns riures mantinguts que esclataran en grans riallades en certs moments del show, Berto Romero aconseguirà, juntament amb Iván Lagarto i la seva guitarra, que la gent gaudeixi d’aquest viatge per la vida del còmic. Mitjançant cançons i algunes reflexions, a Mucha tontería acompanyem a Berto a un repàs del que han sigut aquests 20 anys dedicats a la comèdia i a tot el que ha canviat la seva vida des d’aleshores (la seva boda, la seva família, la seva fama, el seu propi cos…). Berto torna amb molta tonteria, però encara li queda molta més per donar.

Aquest show es tracta d’un espectacle amb molta tonteria, molt d’allò que Berto ens porta oferint durant 20 anys. Amb un enfocament més íntim, Berto ens obre les portes de la seva vida amb l’ajut d’una guitarra per a assegurar-nos una nit de riures i riallades.

← Tornar a Berto Romero: Mucha Tontería

Enllaç copiat!