“Fer-se gran és ‘hardcore'”

Berto Romero: Mucha Tontería

Berto Romero: Mucha Tontería
13/06/2018

Crec que aquesta cita d’en Berto Romero és bastant fidel al que podria ser una síntesi breu del seu nou espectacle, Mucha tontería. Després, ‘Berto, sigue con nosotros’, el còmic torna amb un show renovat i més “madur” però amb la mateixa habilitat de fer conya sobre els instints més bàsics i els temes més mundans.

Sense parar de prendre el pèl al públic, comença a explicar la seva experiència sobre els escenaris durant la seva carrera professional i també personal. La seva família, i en concret allò que gira entorn dels seus tres fills, és objecte de gran part de les seves bromes al llarg de la funció. I tot i que no deixa de ficar-se amb tot tipus de clixés com els vegetarians, els calbs, l’aspecte físic, el matrimoni, la religió, la SGAE o el sexe, destaca amb escreix quan explica com es perd la dignitat a l’acudir al gimnàs o en nedar a la piscina.

Ja sabíem que al Berto li agradava cantar però a Mucha tontería, la música pren partit i es converteix en un element essencial. L’acompanya a la guitarra l’Iván Lagarto, productor d’èxits a YouTube com el remix ‘El Caloret’ de la Rita Barberà o el “si ya sabes como me pongo pa que me invitan“. Comença amb un enginyós rap sobre com és el seu dia a dia des que es lleva fins que se’n va a dormir,  fins i tot s’atreveix amb el flamenc.

Tan si sou profunds admiradors d’aquest showman com si l’heu vist mai en acció, és impossible no sortir de la seva funció amb un somriure d’orella a orella després de tanta tontería.

← Tornar a Berto Romero: Mucha Tontería

Enllaç copiat!