Recorregut íntim i intens pel teatre musical

Balla amb mi

Balla amb mi
27/02/2019

Recital/concert d’un gran Toni Viñals, amb un magnífic Marc Garcia-Rami al piano, on fa exhibició de forma ininterrompuda dels seus registres vocals i com de bé els fa servir interpretant (que no només cantant) peces de musicals de totes les èpoques, potser, en algun moment, fins i tot amb massa energía, però clar, es diu Balla amb mi, no Mira’m com canto.

Al principi m’ha costat entrar donat que les cançons es succeixen sense pausa i suposo que jo necessito una mica de context (sóc massa de lletres) però al cap d’una estona, i sense adonar-me’n, participava del joc de deixar-me sorprendre per cada nova cançó. He vibrat molt amb,“I got life” de Hair, “I’m alive” de Next to normal o “Later” de A little night music, entre d’altres, però tant li feia si les coneixia o no, ja que totes tenen molt a transmetre, fruit de la cura amb què s’ha triat el repertori, on es fuig dels megaclàssics que tots sabem de memòria.

Tot un plaer aquests muntatges on actors de musicals ens regalen peces del gènere, o no, lluny de personatges d’una obra en concret, (com Strange fruit) de la mà de Xavi Casan. Al seu enciclopèdic coneixement i amor pel musical hi afegeix que és capaç d’oferir-nos el bo i millor, sovint no el més conegut, sense necessitar l’espectacularitat que, potser erròniament, associem al gènere.

← Tornar a Balla amb mi

Enllaç copiat!