Tot el que necessites per anar al teatre

Balla amb mi

Balla amb mi

Balla amb mi són 17 cançons, un actor i un músic. El repertori inclou alguns dels noms fonamentals del teatre musical nord-americà, d’Irving Berlin a Jason Robert Brown, passant per Richard Rodgers, Stephen Sondheim o Jonathan Larson, amb l’estrena en català de 10 peces traduïdes i adaptades per Jordi Galceran, David Pintó, Cèsar Aparício i Toni Viñals.

 

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • «Balla amb mi» al Maldà de BCN. Toni Viñals interpreta 17 cançons acompanyat al piano de Marc García-Ramos. Un espectacle dirigit per Xavi Casan on conviden a fer un recorregut per la música nord-americana de totes les èpoques; però no són les típiques cançons conegudes per tots, sinó que són melodies de famosos compositors, inexplotades.
  «Balla amb mi» s’havia representat fa quatre anys al mateix teatre Maldà, posteriorment també va ser programat a «Terrats amb cultura» i va fer gira per diferents llocs. Una sort que hagi tornat en aquest palauet del carrer del Pi de Barcelona.
  Toni Viñals va començar de molt jove en el teatre musical, un paper molt petit a la Bella Helena dirigit per Josep M. Mestres. Després va seguir amb diferents musicals de Dagoll Dagom: Mar i cel, Mikado, Poe, per acabar l’any passat fent d’Scaramouche. També és membre de la Cia Dei Furbi; i del col·lectiu Creamoviment. A més va intervenir amb Renard o el llibre de les bèsties que es va representar al Teatre Lliure. Tota una trajectòria d’èxit i de formació personal que demostra en aquest concert teatral.
  Sense micro, cantant a viva veu, ballant al voltant del piano, o restant completament quiet, obrint la finestra del fons de l’escenari que dóna al carrer, fent gala de tots els registres de veu, sense ni un respir; entrega total. Toni Viñals és tot això. I per tot això m’encanta!!!
  Tot l’espectacle és vitalitat, és íntim, és sentiment, precisió, energia, creativitat, qualitat absoluta. I és per això, que durant els 70 minuts que va durar l’espectacle, vaig somriure, em vaig emocionar i vaig vibrar. Vaig participar del bon rotllo que tenen cantant i pianista i, imaginàriament, vaig ballar amb ells….o ells van ballar amb mi.

  03/04/2019
 • Agradable musical en què Toni Viñals enllaça cançó rera cançó gairebé sense descans, amb una potència i qualitat vocal que no necessita micro pel reduït espai del Maldà. Perfectament compenetrat amb el músic Marc Garcia-Rami, l’elegant coreografia de moviments aprofita els únics elements escènics del mateix piano i la finestra del fons.
  En definitiva, una hora de bona música i veu que passa volant.

  25/03/2019
 • Hebert Parodi

  Recital/concert d’un gran Toni Viñals, amb Marc Garcia-Rami al piano, que ens ensenya de forma ininterrompuda els seus registres vocals i com de bé els fa servir interpretant (que no només cantant) cançons de musicals de totes les èpoques. Al principi m’ha costat entrar donat que les peces es succeixen sense pausa i suposo que jo necessito una mica de context (sóc massa de lletres) però al cap d’una estona i sense adonar-me’n participava del joc de deixar-me sorprendre per cada nova cançó. He vibrat molt amb, com no, amb “I got life” de Hair, “I’m alive” de Next to normal o “Later” de A little night music, entre d’altres. M’encanten aquests muntatges on actors de musicals ens regalen amb peces del gènere, o no, lluny de personatges d’una obra en concret. Tot un plaer.

  06/04/2016