“Divertida. Per passar una bona estona”

Avui no sopem

Avui no sopem
13/09/2016

“Avui no sopem” és una comèdia divertida, sense complicacions, molt ben dirigida per Pep Anton Gómez ,que ha estat treballada des de l’humor i la ironia.

Escrita per Pep Anton Gòmez i Jordi Sànchez ( dos grans experts en comèdia), i protagonitzada per Jordi Banacolocha, Maife Gil, David Bagés, Susanna Garachana i Mercè Martinez, el Teatre Condal comença la nova temporada teatral amb molt bon peu.

Les interpretacions de tots els actors són molt bones, però m’agradaria destacar, amb el permís dels seus companys, en Jordi Banacolocha i la Maife Gil, que fan un desplegament de moments còmics al llarg de tota la representació, que ens van arrencar el somriure i alguna que un altre rialla en més d’una ocasió.

Tot i que penso, que s’han volgut encabir molts temes alhora, el seu ritme no deixa de ser dinàmic i constant.

Penso que el públic ha sortit content d’aquest espectacle,  si més no, els aplaudiments crec que han estat del tot sincers.

En definitiva…Si teniu ganes de riure i passar-ho d’allò més bé, no us ho penseu i aneu a veure “Avui no sopem”. Sens dubte es tracta d’una proposta que busca fer-nos passar una bona estona, i reflexionar.  

← Tornar a Avui no sopem

Enllaç copiat!