El setge de Barcelona, a l’Auca del Barri

Auca del Born

08/09/2013

Ja tenim l’Auca del Born a punt d’estrenar, i a començament de setembre vaig poder gaudir-ne uns dels assajos previs.

El protagonista principal és l’espai. Amb la disculpa de tots els actors i la gent que ho ha fet possible, és el que arrencarà més aplaudiments de l’obra. El fet de poder gaudir-ne del jaciment arqueològic que hi tenim al centre de Barcelona, i poder veure-ho des d’uns pocs metres més amunt …. tot un luxe.

Jordi Casanovas ha estat el dramaturg que ha escrit i dirigit l’espectacle del Tricentenari. I com ja s’ha comentat és la història del setge de Barcelona explicada en 48 petites escenes. Entre aquestes escenes hi ha la història d’amor per poder tenir un fil conductor (innecessari si tenim en compte que parlem d’una història completa).

Referent als actors poc és pot dir, tenim al narrador de l’espectacle (Jodi Oriol), que s’encarrega de dirigir-nos durant les 48 escenes. I la resta, omplen l’escenari per dirigir a l’espectador per tot l’espai. La gran feina que han tingut, ha estat de Jordi Casanovas per poder dirigir a tots els actors en les petites escenes que s’han donat sense interrupcions.

Un espectacle que semblara curt i que encara que pot ser que hi tinguem alguna cosa que sembla no funcionar gaire, es acceptable.

Mes informació …

 

← Tornar a Auca del Born

Enllaç copiat!