Aquests cinc anys

13/05/2018

Un musical emocional

‘Aquests cinc anys’ és un musical de petit format que prové de Broadway (també se’n va fer una pel·lícula) i, la veritat, en desconeixia la història. Després de veure ‘El despertar de la primavera’ tenia ganes de saber quina era la nova proposta de la companyia… i no em van decebre gens. La història ens explica una relació amorosa de principi a final i des de dos plans temporals (cada protagonista l’explica en un ordre cronològic difertent). Una proposta original i amb un moment àlgid, al mig del relat amb l’encontre de tots personatges, al més pur estil ‘La la land’.

Dos únics actors a escena: Anna Herebia, brillant, divertida i amb una veu que us deixarà clavats, i en Marc Flynn, intens, emocional i molt resolutiu… per tant, dos talents privilegiats dels del gènere. Ah! I dos músics excel·lents que interpreten amb virtuosisme una partitura que crec que no sembla massa fàcil.

Poc més a explicar, una història senzilla, sense grans artificis, molt ben executada i amb la que connectareu… aneu i gaudiu!


Tot el que necessites per anar al teatre

Aquests cinc anys

Aquests cinc anys

Aquests cinc anys, és un musical que ha guanyat 1 premi Tony i que, ara, arriba amb Marc Flynn i Anna Herebia com a protagonistes.

Sinopsi

Jamie Wallenstein és un novel·lista amb un futur prometedor. Cathy Hiatt és una aspirant a actriu. El musical, de Jason Robert Brown ens narra la història de la seva relació de cinc anys; com es coneixen, s’enamoren, conviuen, es casen, es distancien i finalment, es separen.

L’obra guanyadora d’un Tony, té una particularitat narrativa que la fa especial i sorprenent: els dos personatges ens expliquen els fets de la seva relació a través de cançons solistes i monòlegs, amb l’afegit que Jaime fa el viatge en ordre cronològic, mentre Cathy el fa a la inversa (comença derrotada i en dol, i acaba emocionada després de la primera cita, sense saber tot el patiment que l’espera) i només es retroben en escena quan coincideixen en la línia temporal: el dia del seu prometatge.

Fotos

Aquests cinc anysAquests cinc anys

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    Hèctor Fibla Ferrà

    Bell musical de petit format amb molta intensitat dramàtica i bones veus.

    07/05/2018