Un musical emocional

Aquests cinc anys

Aquests cinc anys
13/05/2018

‘Aquests cinc anys’ és un musical de petit format que prové de Broadway (també se’n va fer una pel·lícula) i, la veritat, en desconeixia la història. Després de veure ‘El despertar de la primavera’ tenia ganes de saber quina era la nova proposta de la companyia… i no em van decebre gens. La història ens explica una relació amorosa de principi a final i des de dos plans temporals (cada protagonista l’explica en un ordre cronològic difertent). Una proposta original i amb un moment àlgid, al mig del relat amb l’encontre de tots personatges, al més pur estil ‘La la land’.

Dos únics actors a escena: Anna Herebia, brillant, divertida i amb una veu que us deixarà clavats, i en Marc Flynn, intens, emocional i molt resolutiu… per tant, dos talents privilegiats dels del gènere. Ah! I dos músics excel·lents que interpreten amb virtuosisme una partitura que crec que no sembla massa fàcil.

Poc més a explicar, una història senzilla, sense grans artificis, molt ben executada i amb la que connectareu… aneu i gaudiu!

← Tornar a Aquests cinc anys

Enllaç copiat!