Cor intermitent

Antonio Banderas presenta: A Chorus Line

Antonio Banderas presenta: A Chorus Line
24/02/2020

Hem vist moltes vegades les històries de persones que han aconseguit el seu somni d’arribar a ser estrelles en la música, el cinema o el teatre. En canvi, poques vegades es posa el focus en aquells que ho intenten, igual que la resta, i que es queden pel camí. I, de fet, això és el que passa a la majoria de persones que lluiten per treballar en el món de l’art, poques aconsegueixen arribar a l’èxit absolut.

Aquesta és la base d’aquest espectacle de llums, colors, música i, sobretot, molt ball. El text mostra un càsting per forma part del cor d’un espectacle, la paret on s’acomodaran els protagonistes del l’obra. Durant tota la narració es parla de la importància d’anar tots a una, del treball i esforç que és necessari per dedicar-se al món del ball, però, sobretot, que moltes vegades tot això no vol dir que s’aconsegueixi l’objectiu marcat.

La força d’aquest espectacle radica en els números musicals grupals. La precisió en què els intèrprets quadren cada coreografia i cada registre vocal en les cançons corals és fruit, sens dubte, d’un treball meticulós en cada segment de l’espectacle. En canvi, té els seus punts més febles en els números individuals, a excepció d’un parell de puntuals que engrandeixen quan acaben en una resposta coral – Cantar i Lo hice por amor -. Així doncs, l’espectacle té alts i baixos durant tota la narració i, això, provoca que alguns moments es facin pesats i les més de dues hores es facin llargues.

Dels intèrprets destaquen especialment Kristina Alonso (Sheila), Albert Bolea (Bobby) i Estibalitz Ruiz (Diana) per la seva força trepitjant l’escenari i el caràcter que mostren donant vida als seus personatges.

La posada en escena, vestida amb miralls i un escenari nu és un reflex fidedigne d’un càsting habitual, no té pretensions ni grandiloqüència, ni les necessita. La música en directe és sempre un al·licient per veure musicals al teatre i aquest és un bon exemple per gaudir d’una orquestra meravellosa en directe.

Pensat pels amants del musical original, aquest fa les delícies de qui es va enamorar d’ell en el seu moment. Per als que no vam connectar amb intensitat llavors, amb aquesta versió tampoc ho aconseguim.

← Tornar a Antonio Banderas presenta: A Chorus Line

Enllaç copiat!