Lluitar per un somni

Antonio Banderas presenta: A Chorus Line

Antonio Banderas presenta: A Chorus Line
24/02/2020

A CHORUS LINE es va estrenar a Broadway el 1975, concebut, dirigit i coreografiat originalment per Michael Bennett, amb llibret de James Kirkwood i Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch i cançons d’Edward Kleban, va guanyar 9 premis Tony i 1 Pulitzer.

Ara ens arriba un revival de la producció original a càrrec de Baayork Lee (Chinatown, Nova York 1946), coreògrafa i directora que va interpretar a Connie Wong en la producció original. Un personatge inspirat en ella mateixa, una noia americana d’origen xinès que té problemes amb la seva reduïda alçada.

A CHORUS LINE, es va estrenar el passat 15 de novembre al Teatro Soho CaixaBank de Màlaga, teatre d’Antonio Banderas que va inaugurar sota la direcció de Lluís Pasqual (qui recentment ha dimitit del càrrec). Un espectacle que compta amb 29 intèrprets a escena i una orquestra amb 15 músics en directe, sota la direcció musical d’Arturo Díez Boscovich.

A CHORUS LINE és un espectacle que parla dels somnis, la feina, el sacrifici i les esperances d’un grup de ballarins. Una producció que va suposar un canvi en la concepció dels musicals, ja que es va inspirar en experiències reals dels ballarins.

Un espectacle amb unes coreografies d’una qualitat realment excepcional, que potser peca en alguns moments de mancances interpretatives en les parts de text, i que segurament es corregirà amb el pas dels dies. No existeix un protagonista principal. tret del paper del mateix Zach que assumeix el rol de “productor-director” de tot plegat.

Magnífica la música, el so i la il·luminació. Bones veus.

Un llibret, traduït per Ignacio García May, plagat de tòpics sobre la dificultat dels joves artistes que volen aconseguir un lloc en el nou espectacle i del difícil que han estat les seves vides fins a aquell moment. La traducció de les lletres de les cançons són de Roser Batalla.

Un espectacle amb bons números musicals i que acaba amb el contundent i espectacular “ONE” que ens fa aplaudir entusiasmats.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

 

← Tornar a Antonio Banderas presenta: A Chorus Line

Enllaç copiat!