Un musical per veure amb el cor

Antoine, el musical

Antoine, el musical
05/03/2021

Vivim temps plens d’incertesa, però també estem en una època de valents, com els que han portat a bon port el musical d’Antoine. El petit príncep.

Una obra que navega entre la biografia i vida d’Antoine de Saint-Exupery, però al seu torn ho fa també entre les pàgines de l’clàssic, El Petit Príncep.

Per a les persones que no ho sapigueu, us diré que m’agraden els musicals originals i ‘made in Spain’, a l’igual que us dic que els musicals amb cançons adaptades de l’anglès a l’espanyol em grinyolen, en aquest cas d’espectacles originals em captiven molt més.

La música i les lletres de les cançons d’aquesta producció són molt especials i es nota que està implicat en el procés i en forma part: Shuarma d’Elefantes.

Són cançons que tenen ànima i estan plena d’emocions.

Pensava que anava a veure una producció molt diferent de la que m’he trobat a l’arribar, però això és el que realment m’ha agradat d’ella: que juga amb la vida d’aquest gran escriptor i el barreja amb la història del Petit Príncep, i ho fa d’una forma molt especial, perquè puguem entendre la ment i d’on li arriba la inspiració.

L’elenc a nivell vocal, coreogràfic i actoral està d’excel·lent, a més que alguns actors interpreten diversos papers al llarg de l’obra.

Potser va ser una cosa passatgera o els nervis de l’estrena, però nosaltres ens trobàvem a l’amfiteatre i allà, en més d’una ocasió es van encendre els llums i em desconcentri per uns instants, però després sense problemes em vaig tornar a submergir en aquesta gran història .

Tot i que la visibilitat era bona, quan es dibuixava o apareixia algun detall més sobre de l’planeta no vèiem que era a el 100%, però tot i això, l’escenari i el joc de llums és una veritable fantasia. Els espectadors se sentiran com unes roses en aquest planeta únic.

En moltes escenes d’Antoine. El petit príncep la màgia inunda tot el teatre i l’atmosfera que es respira només es podria donar en un teatre, on es respira cultura segura i durant dues hores viatjaràs a través de la ment d’un geni i d’un personatge inoblidable.

← Tornar a Antoine, el musical

Enllaç copiat!