Un recorregut per l’autèntic cabaret dels anys 70

Antic Teatre Cabaret: El Desplume

A partir de 12,00€
Comprar Entrades
Antic Teatre Cabaret: El Desplume → Antic Teatre
15/03/2017

Ja fa quatre anys (aquesta és la cinquena temporada) que un dimecres de cada mes l’Antic Teatre es vesteix de lluentons. Un cop al mes proposa un recorregut per l’autèntic cabaret dels anys 70, pels seus locals, els seus artistes i el seu ambient canalla.

Un espectacle intimista i proper dirigit per Eduardo Gión, on Victor Guerrero actua d’excel·lent mestre de cerimònies acompanyat per un mite del cabaret, Gilda Love. La resta d’artistes és diferent a cada espectacle.

Nosaltres ahir dimarts (aquesta vegada de forma excepcional en dimarts), van poder gaudir de l’actuació de Brigitta Lamoure, una vedette que ens va agradar molt i la del nostre admirat Roberto G. Alonso que ens va tornar a “enamorar” en aquesta faceta canalla que no li coneixíem.

EL DESPLUME és un crit reivindicatiu, un homenatge a tots aquells que van fer possible donar color a una Barcelona gris i asfixiada. Una reivindicació d’un gènere que va ocupar, i omplir, locals mítics de Barcelona com la Bodega Bohemia, Barcelona de Noche, el Molino, l’Arnau o Gambrinus. I ho vol fer amb alguns dels artistes que van protagonitzar aquells espectacles.

L’Antic Teatre, ple fins a l’última fila, i amb cadires dins del mateix escenari, es va convertir ahir en un lloc de trobada pels amants del gènere o nostàlgics d’èpoques passades. Gent assídua que saluda i parla amb els artistes com si és tractes d’amics que retrobes en una nit de festa.

Una hora i mitja de cançons i monòlegs i amb una interacció constant amb el públic que fa les delícies de tothom. La veritat és que ho vam passar molt bé i de ben segur buscarem un altre dimecres per repetir, malgrat que cada vegada es diferent.

Les properes representacions previstes aquesta temporada són el 12 d’abril, el 17 de maig i el 21 de juny.

Si desitgeu llegir la crònica original, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Antic Teatre Cabaret: El Desplume