Una Coreografia en construcció

Àngels Margarit: Back Àbac

Àngels Margarit: Back Àbac
17/01/2017

Aquest dissabte passat ens vàrem apropar novament al Mercat de les Flors, ja que teníem moltes ganes de veure aquesta proposta de la que ha estat nomenada nova directora del Mercat pels pròxims quatre anys, Àngels Margarit; teníem curiositat de veure la seva última creació coreogràfica, malgrat que en teoria es tractava d’un treball dedicat al públic familiar, cosa que un cop vista, ens costa molt d’entendre.

Doncs potser el que menys ens va agradar és precisament la coreografia, encara que com s’explica en el paràgraf anterior és un espectacle “en construcció” i per tant encara no es considera acabat. Una coreografia complexa que en bona part té com a elements bàsics, les fustes que els ballarins transformen en una mena de puzle, amb el que aixequen construccions de diferents nivells i es passegen i ballen a sobre d’elles.

Una barreja entre un espectacle de circ, incloses acrobàcies i dansa, que ens va agradar, però que en algun moment ens va arribar a avorrir per les seves reiteracions excessives.

Punt i a part és la qualitat dels seus intèrprets, que està fora de dubte i que és el que més ens va agradar, per la seva absoluta perfecció i entrega, a pesar que, com ja hem dit la coreografia no ens va acabar de fer el pes.

Si desitgeu llegir la crònica original, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Àngels Margarit: Back Àbac

Enllaç copiat!