Amici Miei. Una vetllada amb Mario Gas

11/01/2019

Amic meu, duplicant alegries i reduïnt la tristesa

Ahir va ser una vetllada màgica, he descobert la nova sala La Gleva (que ja tinc ganes de tornar de nou) i per veure “Amici Miei” una vetllada (i mai més ben dit) amb Mario Gas.

Amici miei, és un escpectacle amb una autèntica demostració  d’aixopluc de disciplilnes. Hem conversat amb Mario Gas, ens ha parlat de les seves amistats, ens ha llegit poemes, ens ha cantat i ens ha enamorat.

És un espectacle per escoltar, per sentir i per gaudir-ne. Tal com ha comentat, Amici Miei és un espectacle que ja es va poder veure l’any passat a La Gleva i amb l’èxit que ha tingut vol repetir l’experiència. Gràcies a aquesta decisió, he tingut la sort de poder assistir.

Mario Gas ha concebut aquest espectacle per disfrutar del que fa. Ens explica les coses sobre la poesia, sobre els seus amics amb visita sorpresa cada dia i sobre la vida. Ens ha obert l’ànima a cop de poemes i cançons.

Segons sembla cada dia és una funció única. Segons del seu estat d’ànims, sembla que tenim uns poemes o d’altres. O sigui que és d’aquelles funcions que pots anar i repetir de nou.

Podeu veure la resta de la meva opinió al següent enllaç


Tot el que necessites per anar al teatre

Amici Miei. Una vetllada amb Mario Gas

Amici Miei. Una vetllada amb Mario Gas

L’actor i director Mario Gas ens convida amb Amici Miei a acompanyar-lo en el seu particular viatge a través d’una curosa tria de diversos textos literaris.

Sinopsi

Una vida sencera de teatre dona per fer moltes amistats, per mantenir una relació d’afecte particular amb fragments de textos teatrals, poemes, cançons.

Amics meus, Mario Gas fa visibles en aquest espectacle els seus amics literaris i musicals, comparteix aquesta amistat amb tots nosaltres i ens obre les portes a fer noves amistats.

Amici miei ens ofereix la possibilitat de sentir de la vora una de les veus més destacades de l’escena de les últimes dècades, com a director d’escena, agitador i creador, sol i en algunes ocasions de la ma dels companys de viatge que ha tingut sempre al seu costat.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats