Qui somia aprèn a volar

Festuc Teatre: Adéu Peter Pan

Festuc Teatre: Adéu Peter Pan
04/12/2018

A l’obra Adéu, Peter Pan La companyia Festuc Teatre fa una adaptació de la coneguda història de James Matthew Barrie per parlar-nos de temes tant actuals com les relacions familiars, especialment entre avis i néts, la mort, els rols masculins i femenins, la imaginació, l’amor i la necessitat de no perdre la il·lusió.

La posada en escena té uns preciosos titelles, afables i propers, acompanyats d’una cuidada i polivalent escenografia, que es transforma per fer-nos viatjar de l’habitació de la Maria, la protagonista, al País de Mai Més, on trobarem tots les personatges originals: els nens perduts, els pirates, els indis, campaneta, i Peter Pan.

Amb aquestes elements fan una relectura de la història, i sota un nova mirada, actual i transformadora, però que manté l’esperit original, reivindiquen una cosa tan important com la necessitat de jugar. Quelcom que tots els infants, i també els adults, hem de fer, i que massa sovint oblidem atabalats per les obligacions del dia a dia.

Si voleu disfrutar amb un espectacle estètica i visualment molt cuidat, i reviure un conte clàssic sota una visió adaptada a la realitat actual, aquesta és la vostra obra.

← Tornar a Festuc Teatre: Adéu Peter Pan

Enllaç copiat!