Los Morancos

Els Morancos, coneguts als seus inicis com Los Morancos de Triana, són un duet d’humoristes espanyols format pels germans César Ramón Cadaval Pérez (el menor) i Jorge Alejando Cadaval Pérez (el major), originaris del barri sevillà de El Tardón, a Triana. En actiu als teatres i a la televisió des del seu debut el 17 de febrer de 1984, al programa Un, dos, tres…, s’han fet populars per les seves cançons humorístiques i per personatges com la familia de Antonia i la seva mare, ‘Omaíta’: Paco, Yenni, Debo, Charini, Ronald Jeremy, el bodeguer de la penya ‘Aoito’ i molts més.

Els Morancos és una companyia molt estimada a Barcelona, on han actuat en moltíssimes ocasions a teatres com l’Apolo, el Teatre Coliseum o el Teatre Tívoli.

Lloc de naixement
Sevilla
Fotos i vídeos
Conegut/da per
Articles relacionats
Preguntes freqüents
Quins programes de televisió han fet famosos a Los Morancos?

Los Morancos van debutar l’any 1984 a Un, dos, tres de Televisió Espanyola. Des de llavors han participat a desenes de programes com especials de Cap d’Any, o talent shows com ‘¡Mira Quien Baila!’, ‘Tú sí que vales’, ‘Tu cara me suena’‘Pequeños Gigantes’, entre d’altres.

Los Morancos