Tot el que necessites per anar al teatre

YU és un espectacle de la companyia Sàndal Produccions, per a tots els públics, que combina dansa acrobàtica, teatre, gest, humor, titelles i màgia. És una història fantasiosa sobre la llibertat d’escollir qui volem ser i com volem ser, protagonitzada per set noies d’entre 16 i 20 anys.

Sinopsi

L’Ània és una noia incompresa i qüestionada que no s’identifica amb el seu gènere i no està conforme amb les normes que li imposa la societat on viu. Per això l’Ània s’evadeix en un món imaginari: Ingenious, un món ple de fantasia, màgia i llibertat. Aquí descobrireu l’essència de la vida: Dins nostre hi ha la força per ser qui desitgem ser.

L’obra es representarà en un escenari fascinant de 360° i la podreu veure des d’una grada circular de 3 nivells, també podreu seure a primera fila en uns cubs de fusta molt especials ambientats a l’obra, pensats per als més petits.

La teva entrada et dóna accés al Poble Espanyol a partir de les 10h, però et preguem que arribis al recinte mínim 30 minuts abans de l’hora de l’espectacle. L’entrada al concert no inclou la visita al Papa Noel/Reyes d’Orient. Si vols reservar hora, el mateix dia del concert ho podràs fer a través de les taquilles del Poble Espanyol (suplement de 2euros).

Els nens de 0 a 3 anys tenen l’entrada gratuïta sempre que se senten a la falda d’un adult i no ocupin una localitat.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració