Tot el que necessites per anar al teatre

Un vampir ben educat

Un vampir ben educat

A través de les peripècies d’en Dip, un petit vampir contemporani, convidem els espectadors més petits a fer un recorregut divertit per alguns dels tòpics de les històries de por i de terror amb una voluntat desmitificadora.

SINOPSI

Poc s’imaginava en Dip, quan va començar a estudiar amb la seva tieta, la bruixa Furibunda, que seria tan difícil arribar a ser un vampir ben educat. I és que ell no acaba d’entendre per què “per mantenir la tradició familiar” ha d’aprendre a viure eternament en ruïnosos castells de pedra, dormir de dia ( i dins d’un taüt! ) i anar sempre vestit d’etiqueta. Ni per què, si una persona li vol ser amiga, l’ha de mossegar al coll ( en comptes de fer-li petons ). Aquest capvespre d’estiu no s’ha presentat cap alumne a la clariana de l’Escola del Bosc. Els animalons nocturns i els petits éssers fantàstics s’han amagat a les bardisses. Tenen por de l’arribada d’un grup de nens i nenes.

 

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració