Tot el que necessites per anar al teatre

Un pantomàquet en Madriz

Un pantomàquet en Madriz

Toni Cano presenta la comèdia Un pantomàquet en Madriz, on podràs conèixer les peripècies d’un català a la ciutat de Madrid.

Sinopsi

Un català que arriba a Madrid per una estona i quan mira enrere descobreix un lustre a la Meseta. Cinc anys on ha viscut moltes experiències, on la situació política ha superat a la ficció, on la realitat social ha pres un aire picassià i l’humor ha estat el millor antídot per mantenir la nostra salut mental. ¿Salut mental? ¿Entenimentats o bojos? Qui són els bojos? ‘Juguem a la bogeria, al somriure, a riure !! Mirem a la nostra ombra i Riguem-nos amb ella.

Això va decidir fer Toni Cano al escoltar en reiterades ocasions una pregunta com aquesta: Un català a Madrid? ‘Un no, centenars, milers !! El deliciós i màgic “pa amb tomàquet” té la seva versió castissa: el “pa Tumaca” Serà el mateix? Igual però diferent? Quines diferències hi ha entre el “pa amb tomàquet” i el “pa Tumaca”? Potser és el mateix que dista a un madrileny d’un català … Tot? Res? O simples, anècdotes. Aquest show és un simpàtic repàs a aquestes curiositats i singularitats que amb un humor i un bon pa i tomàquet ens dibuixaran un gran somriure d’orella a orella prèvia a la gran riallada.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració