Tot el que necessites per anar al teatre

TXÈSPIR, ja canta!

TXÈSPIR, ja canta!

A Txèspir, ja canta, tres doctors especialitzats en Shaskespeare, a qui ells es refereixen familiarment com a ‘Txèspir’, ens presenten les Enèsimes Jornades Internacionals d’Estudis Txespirians Integrals, organitzades pel Departament de Llengües Abans Mortes que Senzilles de la Universitat de Xining Chingai (Xina) i per l’Instituto Confuso de Artes Chinas (Espanya).
A causa de la proverbial manca de recursos per a la investigació a la península Ibèrica, els tres experts es van veure obligats a emigrar a la Xina per poder realitzar els seus estudis. Després de 28 anys i mig de recerca i com a resultat de les seves exhaustives investigacions van assolir un coneixement profund de l’obra de Shakespeare, que ara volen compartir amb una generositat extraordinària amb els experts i amb els profans assistents al simposi.
Entre altres coses, ens presentaran una tècnica de retentiva sorprenent i visionària per a memoritzar els títols de les obres de Shakespeare i un mètode d’interpretació teatral específic per a representar-les.
Per tal de facilitar la comprensió d’una sistèmica tan complexa, els tres doctors utilitzen a bastament la més potent de les eines pedagògiques: la música!
I tot això gràcies a l’esponsorització d’algunes prestigioses marques molt reconegudes en certs ambients.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració