Tot el que necessites per anar al teatre

Trança

Trança

El coreògraf brasiler Thiago Granato presenta Trança, el segon solo de la trilogia Choreoversations, una investigació sobre diferents col·laboracions imaginàries entre coreògrafs morts i vius, així com aquells que encara no han nascut. La coreografia vol crear una xarxa de relacions entre artistes i el seu públic, real i imaginari. Crea discussions sobre genealogia, autoria, apropiació, absència i presència en el cànon de dansa contemporània.

Les peces d’aquest creador brasiler són el resultat de processos que insisteixen a promoure experiències de transformació política mitjançant la innovació estètica. Els seus treballs s’han vist a Amèrica del Sud, Europa, Orient Mitjà i Àsia.

Aquesta peça forma part de la tercera edició del cicle de dansa contemporània i performance Hacer Historia(s) Vol. III. organitzat per La Poderosa, i que transcorre al Mercat i també a La Caldera, a l’Antic Teatre i al MACBA.

La història ens ofereix un gran arxiu d’idees i experiències del passat que, en entrar en contacte amb el present, ens poden ajudar a fer-li front i a travessar-lo.

 

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració