Tot el que necessites per anar al teatre

The Sing Sang Sung: Bob Marley Experience

The Sing Sang Sung: Bob Marley Experience

The Sing Sang Sung celebra el 75è aniversari del naixement de Bob Marley amb un gran espectacle concert amb músics en viu de La Folie, Txarango, Gossos, Doctor Prats i Strombers.

Una macrocantada participativa d’un medley/mashup de Bob Marley que inclou fragments de peces icòniques del rei del reggae, com Three little birdsOne loveNo Woman, no cry i Get up, stand up.

Un nou concepte de concert-espectacle on el públic hi participa activament i assumeix el paper protagonista. Aquesta proposta creada i dirigida per Jordi Costa “Sec” (professor de Cant i ex-cantant del grup Strombers) ve avalada per l’espectacular èxit de convocatòria de les primeres edicions durant el passat 2019 a Puig-Reig, Berga, Menorca, Manresa i Vic. 

El mètode és tant simple com elaborat. No hi ha cap partitura. Tot es basa en l’escolta i la repetició de les melodies que es van ensenyant al públic de manera amena durant 2 hores i mitja per després interpretar-les en directe; en aquest cas, acompanyats d’una banda molt especial formada per La Pau de LA FOLIE (cantant), Carles Serras d’STROMBERS (guitarra), Víctor Martínez “Victormame” de DOCTOR PRATS (teclats), Roger Farré de GOSSOS (baix) i Joan Palà de TXARANGO (percussió).

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració