Tot el que necessites per anar al teatre

The Professionals

The Professionals

La Zitrica presenta The professionals, un espectacle d’humor sense fronteres ni data de caducitat, inspirat en la gran quantitat de professions que es poden exercir en la nostra esbojarrada societat. Personatges quotidians que aborden situacions universals injectant dosis de crítica a la política, a l’educació i a la cultura.   

SINOPSI

The professionals ens parla de la dificultat de fer les coses bé, de la por al fracàs i de la gran pressió que vivim per ser valorats en una societat que anteposa el treballador a la persona. L’espectacle s’estructura en esquetxos d’humor gestual on el gag n’és el protagonista. Però The professionals també és expressió corporal, onomatopeies (amb alguna paraula puntual) i participació del públic. Mitjançant ràpids canvis de vestuari i escenografia, els tres actors donen vida a tot tipus de situacions que fan morir de riure els espectador.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • La veritat és que ens va agradar molt. La interpretació dels actors i actriu són brutals. Pels amants del Tricicle, a mi m’hi va recordar en molts moments. Bon treball de direcció!! David i Sara

  19/02/2018
 • Obra muy recomendable para todos los públicos. Tanto por su puesta en escena como por la originalidad. Lleve a un amigo inglés que no habla castellano y se divirtió tanto o más que yo. No paramos de reír durante toda la obra!

  18/02/2018
 • Comedia ágil, divertida, con vivencias del día a día, te engancha desde el primer minuto, una manera diferente y divertida de ver las profesiones. Totalmente recomendable!

  18/02/2018
 • Llegamos a Barcelona con mi pareja con la idea de pasar un fin de semana completo. Compramos las entradas por internet y sin terminar de entender muy bien eso del “gag”, nos atrevimos a probar este espectáculo que trata sobre una serie de sketches con crítica social (y mucho humor!) hacia las profesiones en general. Desde el primer momento hubo interacción con el público, aplausos, voces y carcajadas, con lo cual no puedes despistarte ni un segundo. Nuestra intención era pasar un buen rato y sin duda fue un espectáculo en el que nos reimos un montón. Actores que nos dejaron con la boca abierta, excelentes! Desde luego, recomendado!

  13/02/2018
 • Cèlia Arnau Gili

  Potser perquè després de llegir la crítica del col·laborador no n’esperava massa, he de dir que em va sorprendre molt agradablement. Un espectacle per tota la família on segur que riureu

  30/01/2018
 • Humor fresc per a tothom. No us el perdeu!

  24/01/2018
 • Humor para toda la familia donde todos podran pasarlo bien a diferentes niveles.
  Tres actores con hambre que se dejan la piel en cada situacion.

  23/01/2018