Tot el que necessites per anar al teatre

The Meet Vincent Van Gogh Experience

The Meet Vincent Van Gogh Experience

The Meet Vincent Van Gogh Experience és una experiència multisensorial en què podràs descobrir la vida i obra de Van Gogh. Creada pels experts del Museu Van Gogh d’Amsterdam, es tracta d’una experiència contemporània i totalment interactiva, que té com a objetiu donar a conèixer la vida i obra de l’artista holandès.

Aquesta experiència temporal, pensada per a tota la família, no exhibeix les obres originals de l’artista, doncs són massa fràfils per a ser traslladades. En el seu lloc, la verdadera història sobre Van Gogh cobra vida gràcies a les millors tècniques audiovisuals. Podràs gaudir d’escenes multisensorials, sets que recreen les obres del pintor, narracions intrigants, i també podràs veure els detalls dels seus quadres a través d’un microscopi especial. El visitant podrà tocar amb les seves pròpies mans les reproduccions de les obres d’art originals, el traç de les pinzellades, i contemplarà a través de projeccions a escala real, fotografies, fragments de vídeo, reproduccions detallades, animacions multimedia interactives i aplicacions, decorats teatrals, fragments audiovisuals i cites extretes de més de 800 cartes. Durant el recorregut de l’exposició The Meet Vincent Van Gogh Experience, amb el suport d’una audioguia, cobraran vida nombrosos personatges.

*Entrada gratuïta per a infants menors de 24 mesos. No es podrà accedir amb carrets de bebé, maletes o objectes voluminosos.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració