Tot el que necessites per anar al teatre

The Magical Music of Harry Potter

The Magical Music of Harry Potter

The Magical Music of Harry Potter és una experiència musical i cinematogràfica única: La millor música de les pel·lícules de Harry Potter i el musical amb l’Orquestra Filharmònica i Simfònica de Londres. Els assistents experimentaran els moments musicals més significants de Harry Potter.

Sinopsi

El programa inclou les bandes sonores del quatre vegades guanyador d’Oscar John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper, i el guanyador d’Oscar Alexander Desplat, així com el millor de la música de ‘Harry Potter i el llegat maleït’, que ha rebut nombrosos premis a Londres i Nova York, sent l’obra més reeixida del món.

El públic tindrà l’oportunitat de gaudir del musical El millor de Harry Potter sobre les vuit pel·lícules i les obres musicals escrites per quatre talentosos compositors. John Williams (Star Wars, ET, Indiana Jones, Jurassic Park) va compondre la música de les tres primeres pel·lícules, com el famós Hedwig´s Theme, el leitmotiv de les pel·lícules de Harry Potter i Double Trouble, el motiu clàssic de Hogwarts amb cor de nens, així com la divertida tia Marges Waltz i Witches, Wands and Wizards. Títols com l’Himne d’Hogwarts de Patrick Doyle, a la quarta pel·lícula de Harry Potter, portaran el públic al misteriós i fosc món del Torneig dels Tres Mags. Nicholas Hooper va compondre «Dumbledors Farewell» a la cinquena i sisena part de Harry Potter. Ell mateix va ajudar a donar forma i madurar la música de Harry Potter. Finalment, Alexandre Desplat amb „Lily`s Theme”, que va compondre la música de les dues darreres obres de la sèrie de pel·lícules, ha creat una grandiosa i inoblidable experiència final i musical.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració