Tot el que necessites per anar al teatre

The last cabaret

L’Últim Cabaret és una obra d’art transdisciplinar que enfronta l’esser humà amb la mort. Kiku Mistu es fixa en l’artista cabareter com a paradigma de l’essència de l’ésser humà i utilitza el cabaret i els seus múltiples llenguatges per homenatjar la mort en una cerimònia d’enfrontament i, alhora, de reconciliació. L’objectiu és trencar el tabú de la mort, fins i tot més enllà de la mort física, acceptant-la com a quelcom intrínsec en l’esser humà. Hem de morir per néixer.

Es tracta d’una acció-performance amb música en directe i presentada de manera interactiva, on el públic experimenta en primera persona amb cada “taüt cabareter” i el seu procés poètic. A més, Kiku Mistu explica personalment l’obra i la seva intenció poètica i diferents vetlladors i actors entre el públic fomenten la participació i experimentació.

SINOPSI

Una dotzena de “taüts cabareters” componen la instal·lació. Els taüts s’han redissenyat per donar-los un nou ús metafòric i cadascun pren un nova vida reconvertit en objecte quotidià: un rellotge de pèndol, un tocador, una banyera, un casino… Cada taüt reflexiona sobre un tema vital diferent: el temps, la vanitat, l’expiació de la culpa, el viatge de la vida, l’atzar, l’amor i el desamor, el renéixer, el transcendir a la mort, la vida com una aventura, qualsevol temps passat va ser millor, l’hedonisme i el banquet de la vida, el carpe diem…

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració