Tot el que necessites per anar al teatre

The Hole Zero

The Hole Zero

The Hole, un dels espectacles de més èxit de les darreres temporades, torna ara amb una preqüela titulada The Hole Zero, on ens ensenyaran, entre humor irreverent i acrobàcies, com va començar tot, com es va crear el foratal que ja han entrat més d’un milió i mig d’espectadors.

SINOPSIS

Si et va agradar The Hole y el seu germà petiti The Hole 2…¡atent, ara arriba la preqüela més esperada amb la Terremoto de Alcorcón! The Hole Zero arriba després que la saga més provocadora, original i irreverent hagi conquerit el public. Vine i descobreix l’origen d’aquest univers barreja de circ, burlesque, cabaret, música y humor d’una forma molt diferent als anteriors espectacles. No cal que hagis vist The Hole ni The Hole 2 per gaudir de The Hole Zero. Perque abans d’entrar al forat, algú va haver d’obrir-lo…T’esperem!

Espectacle no apte per a menors de 18 anys. Els artistes del repartiment pot variar segons la funció

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Com a espectacle de circ, cabaret, musical i humor és espectacularment bo. Moltes de les acrobàcies que s’hi veuen et deixen amb la boca oberta. La part humorística va estar molt ben trobada i la part de musical era divertida. El teatre es prou gran per fer un gran espectacle i prou petit per tal que l’espectador ho vegi de ben aprop. Recomenable.

  L’aspecte negatiu és l’ubicació. Per Internet les butaques semblaven totes ocupades i a l’anar-hi et trobes que moltes estan lliures. I si compres entrades a la primera planta, et costarà veure part de l’espectacle. En aquest aspecte no es recomenable.

  19/12/2017
 • Por cierto, no compréis, entradas en la parte alta del teatro,no se ve absolutamente nada, te pierdes gran parte del espectáculo,ya que la puesta no está pensada para quienes compramos estas entradas. por momentos tienes que ponerte de pie para poder ver, e inclusive , a veces,intuir que esta sucediendo debajo.

  31/10/2017
 • Hola, estuve el sabado 28 octubre en la función de las 19,30.
  Cuando llego un momento donde realizaron un numero de Magia, el actor prácticamente “se cargó” el efecto Mágico. Una Ilusión tan guapa como la que presentan , debería ser cuidada tanto o más que los acróbatas o los textos.
  Con respecto al formato del espectáculo,creo que debería renovarse un poco, ya los puntos en común,los clichés, aburren.

  31/10/2017
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  La precuela de la saga The Hole ha llegado para trasladarnos a la NY de los años dorados del estudio 54!
  Años de sexo, drogas y música a tope!!

  El espectáculo sigue la premisa de las dos entregas anteriores: humor, números circenses y todo ello con su punto picantillo y subido de tono.
  Que lo hemos pasado muy bien pero creo que el formato se tiene que renovar un poquito porque empieza a cansar.

  26/09/2017
Articles relacionats
La Terremoto de Alcorcón: “The Hole Zero ofereix els números més impressionants de la trilogia”

La Terremoto de Alcorcón: “The Hole Zero ofereix els números més impressionants de la trilogia”

26 octubre 2017

Pepa Charro, més coneguda com La Terremoto de Alcorcón, és còmica, actriu, cantant i vedette humorística. Popular, inicialment, gràcies a les seves paròdies de cançons de Kylie Minogue, Madonna i […]