Tot el que necessites per anar al teatre

Tadeo Jones, una aventura musical

Tadeo Jones, una aventura musical

Tadeo Jones, una aventura musical arriba a escena per fer viure a tota la família una inoblidable aventura.

Sinopsi

Tadeo Jones rep una misteriosa visita que li fa lliurament d’un enigmàtic missatge que afecta la seva estimada Sara Lavrof. En el missatge li indiquen que Sara ha desaparegut i que cal que acudeixi a Delos, una enigmàtica illa Grega, en la seva cerca.

Com no pot ser d’altra manera, Tadeo es posa mans a l’obra immediatament i comença una aventura en què els personatges recorren el fantàstic món de la mitologia grega a la recerca del tresor de Euterpe, la musa de la música, la de la bella veu i la que compta amb el do de dotar, al qual s’apoderi de la seva font daurada, de la més dolça, seductora, reconfortant, bella i vibrant veu de tota la humanitat.

Aquesta recerca durà a Tadeo i al seu inseparables companys de viatge, Jeff el gos, la seva estimada mòmia ja Belzoni, el lloro, a escenaris diferents on anirà trobant les claus necessàries que el portaran fins a la seva estimada Sara i ja ficats en feina, fins a la font daurada, mentre s’interpreten els temes més famosos de les pel·lícules.

Un final apoteòsic, com no podria ser d’una altra manera tractant-se d’Tadeo Jones, amb efectes lumínics i escènics que acabaran amb un bany de foc en un castell d’or, on el protagonista haurà de demostrar la seva vàlua i el seu veritable amor per Sara en travessar els perills que li faran aconseguir trobar la font que salvarà Sara de les urpes del Mal.

Video

Valoració espectadors
  • Si te gusta que traten a tu niño como si fuera tonto esta es tu obra. Actores en playback, canciones en playback, bailes del inserso y decorados de festival de fin de curso. Está lleno de compañías infantiles haciendo teatro de calidad y pagar 20€ por esto es tirar el dinero. Ideal si no vas nunca al teatro y no tienes ningún criterio. Lamentable que ciertos nedios bailen al compás de este esperpento… This is Spain…

    27/01/2019
  • Una obra única y muy divertida. Momia es mi ídolo.

    23/09/2018