Tot el que necessites per anar al teatre

Symphony performance

A partir de 12,00€
Comprar Entrades

Xavi Manubens presenta Symphony performance,  el seu nou espectacle amb l’objectiu abordar la pràctica i identitat travesti des de la coreografia i la instal·lació, en complicitat amb el Graner Centre de Creació.

Sinopsi

SYMPHONY OF THE SEAS és un projecte artístic que té com a objectiu abordar la pràctica i identitat travesti des de la coreografia i la instal·lació. Symphony és un cos que s’entrega a les seves últimes fantasies, generant fissures entre la intimitat i la sobreexposició. Una Travesti inestable que transita entre la presència i la imatge davant d’un grup de voyeurs.

Aquest projecte es pregunta per les relacions Trans entre allò humà i allò no humà, unes relacions que activen un travestisme expandit, tant al cos com fora dels límits de la pell.

BIO DE LA COMPANYIA

Artista, coreògrafa i perfomer. El seu treball es mou entre el Site-Specific, la Instal·lació i la Dansa i posa l’atenció en els processos de transició i el seu impacte en la realitat. Produeix les seves peces de performance en solitari des de 2015 i treballa com a performer i assistent coreogràfic en projectes de Cuqui Jerez, Aimar Pérez Galí, Idoia Zabaleta o Victoria Mcarte.

Pren la incertesa com a motor principal del seu treball, on la presa de decisions va de la mà amb l’emoció, la intuïció i el misteri.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració