Tot el que necessites per anar al teatre

Sònia Sánchez i Agustí Fernández: Líquen

A partir de 8,00€
Comprar Entrades
Sònia Sánchez i Agustí Fernández: Líquen

Dos artistes que fan de la improvisació la seva complicitat per crear una proposta viva, rica, plena de sonoritats i de bellesa; una bailaora que parteix del flamenc per incorporar altres formes d’entendre i interpretar la dansa. Un pianista reconegut per la seva profunditat musical. Els dos artistes col·laboren des de fa anys i han creat junts diferents peces.

Sònia Sánchez va començar a investigar entre l’actitud del ritme flamenc i la velocitat orgànica del body weather l’any 2001. 3 anys més tard incorpora la música lliure a la seva recerca i des de llavors ha desenvolupat un estil molt personal, compartint escenari amb músics prestigiosos. Al Mercat la vam veure amb Le Çà l’any 2014.

Agustí Fernández és un dels exploradors més importants de la música d’avantguarda a l’Estat, amb un estil únic i un gran coneixement del piano clàssic del segle XX en la improvisació. Ha treballat i treballa amb grans personalitats del món de la improvisació musical i és membre de The London Jazz Composers Orchestra, Mats Gustafsson NU Ensemble, Evan Parker Electro-acoustic Ensemble, Barry Guy New Orchestra i The Blue Shroud Band. Fins a dia d’avui, ha participat en més de 200 CDs.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració