Tot el que necessites per anar al teatre

Shakespeare, la nodriza y su perro

L’humor és el vidre a través del qual hem escollit explicar la història d’Angèlica, la dida de Julieta i la relació amb ella. La nostra història comença on la va deixar Shakespeare: amb la mort de Julieta. Com sobreviure a una relació filial quan el més jove se n’ha anat? Quin ha estat l’error de la dida perquè Julieta li oculti el seu pla? Com demanar-li perdó ara que ja no hi és?

Des de la seva perspectiva, la dida parla de la timidesa de Julieta, els capricis de l’adolescència, els secrets de la relació amb Romeu… I de les seves pròpies vivències: l’alegria de les seves noces amb Robert, l’ansietat de la primera nit, la picardia de voler reviure el plaer conegut… Un únic llegat per a Julieta: la felicitat arriba amb l’amor.
Un esdeveniment inesperat la posarà entre les cordes davant la seva necessitat de ser perdonada. I amb això, la gran dificultat: per ser perdonat, cal poder perdonar.

Video

Valoració espectadors
 • Impressionant el cocktail d’emocions que aquesta actriu ens fa viure en tan sols una hora.
  La simplicitat de la posada en escena magnifica encara més les grans qualitats interpretatives de Verónica Isola.
  Veiem com no calen grans floritures per a gaudir d’una gran obra, n’hi ha prou amb un violoncel i una intèrpret que ens condueix dolçament per la tragicomèdia .

  Els vestits i mocadors emprats a la obra aporten a l’escena els colors que et condueixen subtilment a l’época de’n Romeo i Julieta.
  Molt recomanable per a gaudir d’un Shakespeare diferent als que hagueu vist mai.

  12/04/2015
 • Maravilloso monólogo con diferentes y variadas emociones y un escenario con un colorido y música excepcional.
  Totalmente recomendable.

  11/04/2015
 • Obra molt recomanable per veure com diferents estats d’ànim, sentiments, emocions i personatges se succeeixen per obra (i gràcia) de la Verònica Isola.

  10/04/2015
 • Vaig anar a la Nau Ivanow no gaire convençut, és lluny del centre i no sóc un gran consumidor de teatre. Les poques vegades que vaig a veure una obra la proposta no em convenç, i acabo per no disfrutar-ho. Els meus presagis eren erronis, per sort, i així com creia que em penediria d’haver-hi anat, vaig sortir pensant que me n’hagués penedit molt de no haver-la vist.

  Un cop apagades les llums i els focos de l’escenari encesos, el públic queda recollit, immers en la senzilla però bella posada en escena. Aquí descobrim un violoncel (magnífic Nico Cobo), més enllà una pantalla, davant nostre la “Nodriza”, que ens va presentant tots els personatges i la trama.

  Durant tota l’obra a l’escenari només hi ha una actriu, Verónica Isola, però ens interpreta un reguitzell de personatges cadascú amb el seu caràcter propi, dels que en surt un espectacle dinàmic, profund i per moments emotiu, que d’altra manera no s’aconseguiria.

  El món de Shakespeare és el leitmotiv de tota l’obra, i particularment la història de Romeo i Julieta, que en algun moment Vero Isola ens fa reviure amb tota la seva màgia i dramatisme.

  10/04/2015
 • fantastico interpretacion.

  Es un monologo pero lleno de personajes

  10/04/2015